Over ons

Phlow staat voor Leren, Ontwikkelen en Werken bij Philadelphia. Met Phlow krijgen nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om hun talenten te ontdekken, te leren en zich verder te ontwikkelen en zo volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. 

Phlow heeft meerdere werklocaties en werkt samen met de gemeente, diverse organisaties en bedrijven. Door samen op te trekken maken we succesvol participeren in de samenleving  mogelijk. Bijvoorbeeld door het bieden van werkervaringsplekken, leerwerktrajecten of stages, trainingen en workshops en het faciliteren van ontmoetingen.

Er zijn verschillende vormen van dagbesteding; van creatief en horeca tot techniek en houtbewerking. Ook ondersteunen we bij het vinden en behouden van werk door middel van jobcoaching.

Maatwerk
Op basis van wat de deelnemer wil leren wordt een plan gemaakt. Hij of zij kan op werklocaties binnen Phlow of bij bedrijven waar we mee samenwerken verschillende vakgebieden verkennen en werkervaring opdoen. De ene deelnemer doet dat in de vorm van dagbesteding. De ander volgt een leerwerktraject en stroomt daarna door naar betaald werk. Het is iedere keer weer maatwerk.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs of neem contact op.